• Werkwijze

 • Iedereen is uniek

  Daarom willen jullie je trouwdag een eigen karakter meegeven. Wedding Wishes realiseert zich dat dit om maatwerk vraagt.

 • Maatwerk

  We krijgen in de voorbereiding op jullie huwelijk veel met elkaar te maken want er wordt de komende tijd van jullie gevraagd belangrijke besluiten te nemen. Daarnaast willen jullie vrij van zorgen genieten van jullie trouwdag. Een weddingplanner speelt hierbij een cruciale rol: de spin in het web waarin je vertrouwen hebt en jullie met verstand, gevoel en intuïtie bijstaat. Dit vraagt maatwerk en daarom is het belangrijk eerst te onderzoeken of we “elkaars taal spreken”.

  Daarom wordt tijdens ons eerste vrijblijvende (en kostenloze) kennismakingsgesprek niet alleen uitleg gegeven over onze werkwijze, we zullen ook ontdekken of we die spreekwoordelijke “klik” met elkaar hebben. Daarnaast inventariseer ik jullie wensen en ideeën over de mooiste dag van jullie leven. En als wij vervolgens elkaar het “ja-woord” geven, dan stel ik een vrijblijvende offerte op die past bij jullie wensen en budget. Natuurlijk bepalen jullie zelf voor welke onderdelen Wedding Wishes ingehuurd wordt.

  Nadat we definitief hebben besloten met elkaar in zee te gaan, bezoeken we samen de locaties en eventueel andere leveranciers die ik vooraf op basis van jullie wensen heb geselecteerd. Tijdens de gehele planning en organisatie heb ik vaste contactmomenten met jullie omtrent de stand van zaken en voor tussentijdse besluiten. Ik waarborg een ontspannen en prettige sfeer. Stress wordt vermeden omdat de door jullie te maken keuzes altijd grondig door Wedding Wishes worden voorbereid. 

  Offertes

  Offertes en afspraken met leveranciers worden, na mijn onderhandelingen, uiteindelijk altijd door jullie goedgekeurd en getekend. Hiermee wordt voorkomen dat jullie achteraf voor vervelende (financiële) verrassingen komen te staan.

  Draaiboek

  Op de dag zelf werk ik met een gedetailleerd draaiboek, wat afgestemd is met alle leveranciers en waarin alles tot in detail staat beschreven. 

  Niets wordt aan het toeval overgelaten om jullie en jullie gasten de mooiste en een perfect georganiseerde huwelijksdag te laten beleven! Het enige waar ik niet voor kan zorgen zijn de weersomstandigheden, maar ik houd er natuurlijk wel rekening mee!