• Over mij

  • Hoe het begon

    Na de organisatie van mijn eigen bruiloft in 2008 werd ik steeds vaker door familie en vrienden gevraagd om hen te helpen bij het organiseren van hun bruiloft. Daarnaast wilden ze graag weten hoe ik aan bepaalde leveranciers kwam en hoe ik bepaalde zaken regelde en oploste. Ik besloot het professioneel aan te pakken. In 2010 volgde ik een weddingplanners opleiding, ontwikkelde een sales & marketingplan, zette mijn website online, bouwde ondertussen mijn leveranciers netwerk uit en zo zag Wedding Wishes het levenslicht!

    Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel plezier voor 'mijn' bruidsparen. Ik adviseer en ondersteun bij de planning, organisatie en het selecteren van de juiste leveranciers die bij de persoonlijkheid van het bruidspaar passen. Ook let ik hierbij op de centjes, want de te leveren dienst of product moet wel in verhouding zijn met de prijs. Op de bruiloftsdag ben ik aanwezig als ceremoniemeester en zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het geeft altijd weer een kick als de dag perfect verloopt en ik het bruidspaar en hun gasten volop zie genieten! Dat gevoel is onbetaalbaar.

  • Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies op welke wijze ik bruidsparen kan adviseren en ondersteunen bij de planning en organisatie van hun mooiste dag. Daarnaast bewerkstellig ik optimale samenwerkingen tussen leveranciers, zodat jullie bruiloft meer dan perfect is.
  • info@weddingwishes.nl