• Tommie & Rianne | Beachclub Sunrise

  31 augustus 2012
 • Locatie Beachclub Sunrise |  fotografe Heidi Wils fotografie
 | themakleur "A touch of pink". |

  "Wij hebben optimaal kunnen genieten van de mooiste dag uit ons leven!" Toen we begonnen met het regelen van de mooiste dag van ons leven, wisten we niet waar we aan begonnen. Er kwam zoveel op ons af en we wisten niet waar we moeten beginnen. Tot Wendy kwam, zij heeft ons goede adviezen, zorg en hulp geboden bij het regelen van onze prachtige trouwdag. 

  Als ik, als bruid, even vol raakte van de stress (wat regelmatig gebeurde;-) en het overzicht kwijt was, kon ik Wendy altijd bellen of mailen. Wendy nam dan de tijd om opnieuw de planning door te kijken, de locaties te bespreken en mij te voorzien van slimme tips en adviezen. Hierdoor kon ik weer rustig ademhalen. Ze heeft ons geholpen met het maken van prijs - & kwaliteitsafspraken, de planning, locaties uitzoeken, fotograaf/videograaf, styling, etc. 

  Met de adviezen van Wendy neemt dat een groot stuk stress en geregel weg en kon ik erop vertrouwen dat alles klaar was voor de grote dag. Wendy maakt absoluut waar wat ze zegt: wij hebben optimaal kunnen genieten van de mooiste dag uit ons leven!

  Wendy stond altijd voor ons klaar. Ik kan haar bij ieder bruidspaar van harte aanbevelen als je een goede, zorgzame, meedenkende en betrouwbare weddingplanner zoekt.

  Lieve Wendy, wij willen je nogmaals heel graag bedanken voor je steun, zorgzaamheid en je adviezen voor onze bruiloft, mede dankzij jou was het een super geslaagde trouwdag!

  Liefs,
  Tommie en Rianne