• Sander & Corien | Kasteel Heeswijk

    15 september 2017
  • Fotocredits: Deep Kreativ. Toen mijn man mij ten huwelijk had gevraagd wisten we vrijwel meteen dat we een ceremoniemeester wilden. Na even zoeken vonden wij Wendy op Internet en na een heel gezellig kennismakingsgesprek wisten we meteen dat Wendy de juiste persoon was om onze belangrijke dag in goede banen te leiden.

    In de voorbereidingen naar onze bruiloft verliep de communicatie zeer prettig. Bij alle stappen begeleide ze ons heel goed en had overal wel goede adviezen of connecties voor goede leveranciers. In alles dacht ze mee en daarin merkte je dat ze ervaring had. Verder was ze heel flexibel en ze reageerde snel op mails.

    Op de dag zelf heeft ze al onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft de hele dag kei hard gewerkt alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Alles deed ze ook met een glimlach, liefde en heel veel plezier. Ze regelde alles tot in de puntjes. Je hoefde maar te kijken of ze stond bij je om te vragen of er wat was en alles naar wens was. Als er wat mis is gegaan hebben wij daar zeker niets van gemerkt, want ze had overal perfect de regie in. Buiten het feit dat ze alles perfect regelde was ze ook nog eens heel erg lief en heel erg betrokken bij ons als bruidspaar. Iedereen die ook maar twijfelt over een weddingplanner of ceremoniemeester moet zeker met Wendy contact opnemen en dan komt alles helemaal goed. Wendy is niet alleen een echte professional die weet wat ze doet, maar ze is ook heel erg betrokken, enthousiast, attent, zorgzaam en ga zo maar door. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Wendy hebben gekozen. Het was iedere euro dubbel en dwars waard!!!! (prijs-kwaliteit was erg goed).

    Liefs Sander en Corien