• Pieter & Laurette | Het Heerenhuys - Rotterdam

    2 juli 2016
  • Fotocredits: Marjon Zijlstra. Locatie: Het Heerenhuys te Rotterdam. Wij waren op zoek naar iemand die alleen op de bruiloft zelf de taak van ceremoniemeester op zich zou nemen. Wij wilden de voorbereidingen zelf doen maar niet een vriend of familielid op de dag zelf “ lastig vallen”  met een ceremoniemeesterschap. Iedereen moest van de dag kunnen genieten zonder al het geregel. Toen we kennis maakte met Wendy vertelde zij dat ze dit werk deed en na een leuke persoonlijke klik besloten we dan ook zonder twijfel Wendy hiervoor te vragen.
    Ondanks dat ze eigenlijk alleen voor de dag zelf was ingehuurd heeft ze toch al veel geholpen bij de voorbereidingen door bijvoorbeeld haar netwerk, ervaringen en ideeën met ons te delen. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld een hele leuke trouwfilm waar we tot op de dag van vandaag nog met veel plezier op naar terug kijken en wat we zeker niet hadden willen missen. Op de dag zelf hebben wij ook geen enkel moment gehad dat we het gevoel hadden zelf nog iets te moeten regelen, we konden echt genieten van onze dag.
    Ik realiseerde me achteraf wat een geregel er nog op de achtergrond plaats had gevonden maar heb daar op de dag zelf niets van gemerkt. Dankzij het enthousiasme en professionaliteit van Wendy hebben we een hele mooie dag gehad! Liefs, Pieter & Laurette