• Hans & Sylvia | Hotel Winselerhof - Landgraaf

  24 oktober 2015
 • Fotocredits: Sanne Linssen | Driepoot fotografie

 • Een prachtig, zonnige herfstdag in hotel Winselerhof te Landgraaf (Limburg).

  Ontzettend bedankt! We hebben de dag van ons leven gehad! Een dag om nooit te vergeten. Wendy heeft ontzettend goed geholpen. Het was die dag net alsof we in een sprookje leefden! 

  Groeten, Hans & Sylvia 

                                                                                                                                                                                                               

  Vanwege zwangerschap kon Fabuloes Weddings dit bruidspaar niet meer de gehele dag als ceremoniemeester begeleiden. Wendy is een topcollega, die aan een half woord genoeg heeft en zeer snel kan schakelen. Ik was dan ook erg blij dat zij voor deze bruiloft de rol van ceremoniemeester voor een groot gedeelte van mij kon overnemen. Ik hoefde me geen zorgen te maken, alles verliep dankzij Wendy op rolletjes!

  Loes | Fabuloes Weddings