• Robbert & Kitty | Raadhuys, De Heer Kocken, Strandhuys Vught | Noble 's-Hertogenbosch

    11 september 2015
  • Wendy is twee dagen onze ceremoniemeester geweest tijdens ons 2-daagse huwelijk. In eerste instantie hadden we onze twijfels over de toegevoegde waarde van een externe ceremoniemeester aangezien we zelf al veel geregeld hadden. Uiteindelijk hebben we na een goed gesprek voor Wendy als ceremoniemeester gekozen. Wij hadden direct een goed gevoel bij haar en hadden er veel vertrouwen in dat onze dag goed en soepel zou verlopen. Tijdens de voorbereidingen had ze goede adviezen en bruikbare tips. Wendy was tijdens de dag op de achtergrond aanwezig en heeft ons heel erg ontzorgd. Hierdoor hebben wij als bruidspaar optimaal van deze geweldige dagen kunnen genieten! Kortom een echte aanrader! Liefs, Robbert en Kitty
  • Raadhuys Vught | Restaurant Noble - Den Bosch | Restaurant De Heer Kocken - Vught | Strandhuys - Vught | Marjon Zijlstra fotografie | One Life Film