• Ruud-Jan & Geany | Klooster Bethlehem

  15 mei 2014
 • Het is Wendy gelukt goed aan te voelen wat wij wilden en, daar waar wij nog twijfelden, ons in de juiste richting te sturen.
 • Locatie  Klooster Bethlehem | 
Fotografie Sandy Peters 
| Thema "Chinese Red" |

  De belangrijkste reden om voor een wedding planner te kiezen, was de wetenschap dat de bride-to-be slecht tegen stress kan. Bij de ontmoeting met Wendy, was het voor ons al snel duidelijk dat we het goed met haar konden vinden en we op dezelfde lijn zaten. De "klik" was er meteen!

  Wendy zag in dat wij veel zelf wilden doen, en bood ons daarom het ceremoniemeesterschap aan. Op die wijze konden wij lekker veel zelf regelen en zou zij alles overnemen vlak voor de grote dag. Daarnaast kozen wij ervoor om Wendy de RSVP's te laten verzorgen, wat ons een heleboel werk en druk scheelde. Toen we onze twijfels hadden over hoe we met de locatie het beste konden onderhandelen, bood Wendy aan dat voor ons te doen. Zij is immers minder emotioneel betrokken bij zo'n onderhandeling dan het bruidspaar.

  Vlak voor en op de trouwdag, heeft Wendy alles tot in de puntjes geregeld, precies zoals wij het wilden en hebben wij volop van die mooie dag kunnen genieten. Voor de muziekverzorging kwam ze aanzetten met Arnoud Kas, de Poptroubadour. Ook hiervan hebben we allerminst spijt gehad. Zijn repertoire is in zeer goede aarde gevallen zowel bij onze gasten als bij ons! Het is Wendy gelukt goed aan te voelen wat wij wilden en, daar waar wij nog twijfelden, ons in de juiste richting te sturen.

  Wendy, ondanks dat wij niet van plan zijn nogmaals te trouwen, zouden we je bij een volgend huwelijk toch weer opnieuw willen inhuren. Heel hartelijk dank voor je steun, adviezen en de fantastische verzorging van onze trouwdag!

  Heel veel liefs,
  Ruud-Jan & Geany