• Een weddingplanner inhuren. Wat doen wij zelf dan?

  7 januari 2013
 • Ik hoor weleens van mensen, die niet echt bekend zijn met een weddingplanner, dat zij het idee hebben dat ze met de inhuur van een weddingplanner zelf niks leuks zouden kunnen regelen. Niets is minder waar! Lees en concludeer zelf.

  Om maar een voorbeeld te noemen: zie je het al voor je dat de weddingplanner de bruidsjurk voor je uitzoekt en past en dat je op de trouwdag zelf pas ziet wat je aanhebt!?  Dat zou wat zijn;-)

  Weddingplanner
  Wat een weddingplanner doet is het bruidspaar adviseren, ondersteunen en inspireren bij het plannen en organiseren van hun bruiloft. Je kunt specifieke afspraken maken over wat je wilt dat de weddingplanner voor je doet (bv. het zoeken en selecteren van trouwlocaties, adviseren over entertainment en het selecteren van passende leveranciers hiervoor) en wat je zelf graag wilt doen (bv. het ontwerpen van de huwelijksuitnodigingen).

  Inspiratie
  De weddingplanner geeft jullie advies over passende leveranciers en over mogelijkheden waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Weleens van een wedding-nanny gehoord die de kinderen bezighoudt? Of van een schilder die live een schilderij maakt van jullie bruiloft? Mooi aandenken. Of een zelfstandig trouwambtenaar die meer tijd kan besteden aan een persoonlijke trouwceremonie voor jullie? Of een op-maat gemaakt ceremonielied? Of theater entertainment door de hele dag heen?

  Een weddingplanner onderhandelt tevens de offertes voor jullie uit, maar jullie als bruidspaar nemen ALTIJD zelf de besluiten die de weddingplanner vervolgens voor jullie uitvoert. Een goede weddingplanner doet niets wat jullie niet willen. Jullie zijn immers het bruidspaar!

  En geloof mij als ik vertel dat er voldoende leuke dingen over blijven om zelf nog te doen voor je bruiloft. Wat denk je van het opstellen van de gastenlijst, of een mooie tekst op de uitnodiging bedenken, een loveshoot doen met je lief, het uitzoeken van de trouwringen, het voorproeven van het bruidsdiner en de bruidstaart en het maken van een ritje met de toekomstige trouwbolide? Met je weddingplanner kun je gezamenlijk de locaties bezoeken, zodat je straks een goede keuze kunt maken voor je mooiste dag.

  Zo zie je maar weer dat er nog genoeg leuke dingen overblijven om zelf te regelen. Precies, de leuke dingen, want de minder leuke stress taken en voorbereidende werkzaamheden, daar heb je gelukkig een weddingplanner voor!

  Tip aan bruidsparen
  Als je met een weddingplanner in zee gaat, maak dan duidelijke afspraken over welke werkzaamheden zij voor jullie gaat uitvoeren en welke taken je het liefste zelf doet. Maak hier goede afspraken over zodat je niet voor verrassingen komt te staan.En als je alles wilt uitbesteden aan een weddingplanner kan dat natuurlijk ook! Alleen die bruidsjurk moet je toch echt zelf passen!

  Zorgeloos genieten
  Op welke wijze je een weddingplanner ook inzet voor de organisatie van je grote dag; je geniet optimaal van de voorpret én beleeft een zorgeloze stralende bruiloftsdag!