• Ivo & Aniek | Opwettense Watermolen

  6 juni 2012
 • Op de trouwdag zelf heeft Wendy ons alle zorgen uit handen genomen, en tussen de buien door geregeld dat we toch buiten in het tijdelijke zonnetje konden trouwen.
 • Wendy heeft deze dag perfect samen met ons voorbereid en begeleid in haar rol als professioneel ceremoniemeester. Voor de grote dag hebben we samen met haar en de eigenaren van Landgoed De Heerlijckheid te Nuenen een overzicht gemaakt van alles wat geregeld moest worden. Aan de hand daarvan heeft Wendy een draaiboek van de dag zelf samengesteld.

  Tijdens de gesprekken met de eigenaar van de trouwlocatie werd ons meteen duidelijk wat de toegevoegde waarde van Wendy als weddingplanner cq. professioneel ceremoniemeester is. Als onafhankelijk persoon staat Wendy in de juiste positie om zaken duidelijk en kenbaar te maken. Dit zorgt er voor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan, wat een ontspannen gevoel geeft, én dat gemaakte afspraken voor de trouwdag gecontroleerd en nagekomen worden.

  Op de trouwdag zelf heeft Wendy ons alle zorgen uit handen genomen, en tussen de buien door geregeld dat we toch buiten in het tijdelijke zonnetje konden trouwen! Het draaiboek dat ze speciaal voor ons voor deze dag had gemaakt was een uitstekende leidraad en hierdoor waren wij in staat om samen met onze gasten de hele dag onbezorgd te kunnen genieten! Een heerlijk gevoel! Elk moment hebben we dan ook intens kunnen beleven. Achteraf hoorde we van verschillende gasten: “Hadden jullie een weddingplanner?”. De meeste gasten hadden dit niet eens in de gaten, zo gesmeerd liep het. Dat is dan ook een groot compliment voor Wendy! Ze was er de hele dag, als je haar nodig had stond ze er plots en altijd achter de schermen en nooit op de voorgrond.

  Lieve Wendy, super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Je bent geweldig en we zijn super blij dat jij er bent!"

  Liefs,
  Ivo & Aniek

 •  De Opwettense Watermolen- Nuenen
 | Fotograaf SEP | Themakleur "A touch of pink". |