• Eric & Doris | Deining - Castricum aan zee

  3 september 2011
 • Wij wilden een bijzondere bruiloft aan het strand, waarbij de gasten en wijzelf een ontspannen dag konden beleven op een mooie locatie.
 • Wij gingen allebei voor de tweede keer trouwen en wilden dus geen "standaard" bruiloft.

  Omdat wij beiden een baan hebben die veel tijd vergt, en de helft van onze familie en vrienden in het buitenland wonen, is het aanstellen van een weddingplanner buitengewoon handig. Verder is het natuurlijk prettig dat je met een ervaren weddingplanner kunt spiegelen en overleggen en zij beschikt over kennis van de trouwmarkt.

  Nadat wij onze wensen aan Wendy de weddingplanner kenbaar hebben gemaakt, aangevuld met haar welkome adviezen, heeft zij dit vertaald naar een aantal voorbeelden en locaties voorgesteld. Deze hebben we samen bezocht, zodat we konden overleggen en bespreken. Nadat we de locatie hebben gekozen, heeft Wendy ook de overige leveranciers (fotograaf, videograaf, visagist, etc.) aangedragen en in overleg vastgelegd. Dankzij haar netwerk hebben we leveranciers gekregen die bij onze wensen en budget aansloten en bovendien prettig in de omgang waren.

  Omdat wij perse én op het strand wilden trouwen én door een vriendin van ons, heeft Wendy tevens alles geregeld met betrekking tot de formaliteiten richting de gemeente vanwege deze afwijkende trouwlocatie en de benoeming van onze vriendin tot eenmalig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Dat is wel zo handig, want een weddingplanner neemt dit alles mee in haar voorbereidingen. En je bent verzekerd dat je niets vergeet; Wendy kent deze formaliteiten uit haar hoofd.

  Dankzij Wendy hebben we een fantastisch bruiloft en dag beleefd. Zij heeft alles perfect georganiseerd met de leveranciers waarmee ze onderhandelt heeft en (heel belangrijk:) vóóraf elk detail nog heeft gecheckt. Alle afspraken zijn keurig vastgelegd in het draaiboek welke zij vooraf met ons heeft doorgenomen, zodat de dag volgens onze verwachtingen is verlopen. Verder was zij ook onze ceremoniemeester en dat is wel zo handig. Zij was nadrukkelijk, maar op de achtergrond aanwezig en dat was voor ons een geruststellend gevoel. Wij hebben dan ook zorgeloos kunnen genieten.

  Wendy, je bent een kanjer! Heel hartelijk bedankt dat je onze weddingplanner wilde zijn!

  Groetjes,
  Doris en Eric