• Peter & Susanne | Kasteel Maurick

  3 juni 2011
 • Locatie Kasteel Maurick -Vught | Fotografie Marijke Krekels | Thema "Stijlvol" | 

  Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waren wij ervan overtuigd dat Wendy ervoor kon zorgen de mooiste dag van ons leven nog mooier te maken. Wij zijn op 3 juni 2011 in het huwelijksbootje gestapt. Mede dankzij onze top Weddingplanner Wendy hebben wij ontzettend genoten en was dit een onvergetelijke dag om nooit meer te vergeten.

  We gingen trouwen er moest er natuurlijk van alles geregeld worden. In eerste instantie bedenk je dan wat er allemaal voorbereid moet worden: gemeente, trouwlocatie, bruidskleding, trouwauto en ga nog maar even zo door. Maar waar te beginnen? Een collega bracht ons op de hoogte van Wendy de Weddingplanner. Maar ja, een Weddingplanner? Hebben we die eigenlijk wel nodig? Dat is toch alleen voor mensen die veel geld hebben? En is het niet juist ontzettend leuk om alles zelf uit te zoeken en te regelen? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waren wij ervan overtuigd dat Wendy ervoor kon zorgen de mooiste dag van ons leven nog mooier te maken. Bij een bruiloft horen namelijk ook iets minder leuke zaken, zoals budget begroting, budget bewaking, onderhandelingen, offertes vergelijken, offertes controleren en compleet maken, afspraken met leveranciers op papier vastleggen, leveranciers nabellen, etc. En dat zijn precies de dingen die je aan Wendy kan overlaten!

  Om precies te zijn komt het er op neer dat je als bruidspaar alleen de leuke zaken overhoudt. Zoals locaties bezoeken, taarten proeven, bruidskleding uitzoeken, bloemen uitzoeken, muziek uitzoeken, uitnodigingen uitzoeken, proefritjes maken in trouwauto’s, getuigen vragen, etc. en Wendy regelt alles eromheen!

  Er was eigenlijk één ding wat ons als bruidspaar meteen opviel toen we met Wendy in contact kwamen: de kennis en ervaring die ze vanuit de personeelsadvisering uit het bedrijfsleven meebrengt. Zeker bij het bezoeken van locaties en het maken van de eerste afspraken met locatiemanagers heb je veel profijt van deze kennis en ervaring. Wendy weet hoe ze een bruiloft in goede banen kan leiden. Maar daarnaast heeft ze ook een perfecte insteek wat betreft het benaderen van mensen, het overtuigen van mensen en daarmee het optimale ergens uit te halen.

  Hierboven is al even kort aangehaald dat zodra het afspraken en offertes betreft, Wendy al het werk en contact voor je verzorgt. Wendy is als derde partij niet emotioneel bij de bruiloft betrokken en kan daardoor veel objectiever onderhandelen. Ze weet ook precies wat realistisch is qua locatieprijzen, drankprijzen en aanbetalingen. En daarbij regelt ze ook leuke extraatjes zoals gratis ‘proef’ dineren, gratis taart proeven en gratis proefritjes in trouwauto’s. Zaken die niet altijd even vanzelfsprekend zijn voor elke leverancier.

  Er is nog een laatste punt wat wij als bruidspaar graag nog even willen aanhalen. Misschien is na het lezen van onze ervaringen wel duidelijk dat onze Weddingplanner Wendy een hoop werk en zorgen uit handen heeft genomen. Daarbij geldt absoluut niet dat je als bruidspaar compleet de controle verliest. In ons geval was het namelijk zo dat de bruid nogal een regelaar is en de controle ook graag houdt. Wendy speelt precies op de wensen van het bruidspaar in, en verschaft in zo’n geval de juiste mate van overzichtelijkheid en openheid. Zodat je als bruidspaar toch een heel klein beetje het gevoel hebt dat je controle hebt. Het belangrijkste is namelijk dat je op zo’n belangrijke dag wel je zelf kunt zijn.

  Wendy, nogmaals heel veel dank dat je ons perfect ondersteund hebt bij alle voorbereidingen en als professioneel ceremoniemeester op de mooiste dag uit ons leven. Het was dankzij jou een onvergetelijke dag voor ons!

  Groetjes,
  Peter en Susanne