• Ronny & Iris | Het Boshuys

  28 mei 2010
 • 't Boshuys- Son
 | fotograaf  Ad Jacobs
 | thema: "Natuurlijk"|

  Wendy heeft ons als weddingplanner geholpen met het voorbereiden van onze trouwdag. Trouwen doe je natuurlijk maar 1 keer en daarom wilden we onze huwelijksdag goed geregeld hebben om op de dag zelf zorgeloos te kunnen genieten. 

  Omdat de bruidegom wat makkelijker is en de bruid soms moeite heeft om keuzes te maken, kwamen we er al snel achter dat we wel wat hulp konden gebruiken. Eerlijk gezegd moesten we wel even een drempel over, want het klinkt zo decadent om een weddingplanner in de arm te nemen. Maar na het eerste gesprek met Wendy was het ijs al snel gebroken en wisten we dat we bij haar in goede handen zouden zijn. En de kosten vielen best mee. Ik vergelijk het met een makelaar als je een huis koopt of verkoopt. Iemand met verstand van zaken, die luistert naar wat je wensen zijn en met oplossingen komt waar je zelf nooit op was gekomen. Of zaken waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben, zoals het inhuren van een videograaf, daar kwam Wendy mee. Naast de foto’s hebben we ook een flitsende “huwelijks-clip” speciaal voor ons bezoek en de kinderen krijgen er geen genoeg van!

  Op de dag zelf was Wendy onze ceremoniemeester en dat gaf enorm veel rust. Dan merk je echt dat het een vak apart is om zo’n dag op rolletjes te laten lopen. Aan alles had ze gedacht, van naald en draad tot aan een speciale plek tijdens de ceremonie voor een hardhorend familielid. En omdat sommige dingen altijd anders kunnen lopen dan gepland, is het fijn dat Wendy een enorm improvisatietalent heeft. De DJ had een technisch probleem, maar dankzij Wendy heeft niemand er iets van gemerkt.

  Omdat we beiden uit Eindhoven komen wilden we natuurlijk daar ook trouwen. Wendy opperde om daar iets mee te doen en stelde voor een route door de stad uit te stippelen voor de daggasten per schoolbus. Hiermee zijn we langs voor ons belangrijke plekken in de stad gereden wat garant stond voor veel leuke anekdotes. Bedankt voor het idee Wendy, want dat gaf de dag een persoonlijke “touch” die bij veel mensen is blijven hangen!

  Wendy, we willen je ontzettend bedanken voor je inzet vóór- en tijdens onze onvergetelijke huwelijksdag. Het was gewoonweg perfect!

  Liefs Ronny, Iris en de kinderen